neděle 27. listopadu 2016

Recenze pečující kosmetiky "BlueberryHill"

Ahoj,

dnes mám pro vás po delší době opět jeden "beauty" článek. Konkrétně recenzi produktů, které mi poskytla slečna Kristina z eshopu Blueberry Hill. Tímto jí ještě jednou moc děkuji za důvěru.

Pro případné rýpaly: ano, tato recenze je sponzorovaná, ale nikoli podplacená nebo tak něco. Jde čistě jen o můj názor na poskytnuté produkty a s čistým svědomím mohu napsat, že jsem k recenzi přistupovala maximálně objektivně. Berte však, prosím, na vědomí, že každému vyhovuje něco jiného, každý máme jinou pleť a to co sedne mně, nemusí sednout vám a naopak ;).




    Dulcia je slovenská firma, která vyrábí hlavně přírodní pečující kosmetiku, ale v jejím sortimentu byste našli i pudry a oční stíny. Všechny produkty mají minimalistický design, kde převažuje bílá a jednoduché květinové vzory.
  Tento krém je na normální, smíšenou až mastnou pleť. Má hutnou, ale nemastnou konzistenci. Pleť hezky hydratuje, pokožka přitom zmatní a krém ji připraví na make-up. Krém se dobře roztírá, rychle vstřebává a krásně voní. Jelikož firma nepoužívá žádná barviva, krém je tak nějak "přírodní". Zpočátku mne to překvapilo, ale věřte mi, není to chyba. Naopak, oceňuji dodržení principu přírodní kosmetiky bez použití umělých přísad.
Krém se dávkuje pomocí pumpičky, balení je velmi hezké a celkem bytelné.  

S tímto krémem jsem velmi spokojena a mohu ho jedině doporučit. Sama jej často používám, a velmi rychle se dostal mezi mé velké oblíbence. Za sebe snad jen jeden malý postřeh: na zimu bych potřebovala hutnější, ale to jen v případě, že bych šla ven pouze s krémem.

   Na začátek nejdříve něco o samotné značce. Soaphoria je přírodní slovenská (opět ) kosmetika, která se netestuje na zvířatech. Ve většině případů jsou produkty ve skleněných nádobách, které mají  nádherné retro designy. Etikety jsou voděodolné! Konečně! Konečně tohle někdo vymyslel a při prvním použití se vám to nesmyje, hurá!
  První co vás překvapí, když otevřete skleničku, je rozhodně vůně. Ta vůně ! Kávu nepiji, ale ta vůně je opravdu úžasná. Voní to stejně, jako byste právě namleli čerstvě upraženou  kávu a nasypali ji do šálku. O intenzitě ani nemluvím. Celou dobu, co peeling nanášíte, nádherně voní. A i když peeling smyjete, tělo si stále drží tu vůni kávy…
Peeling obsahuje přírodní oleje, které pokožku zvláčňují a vyživují. Po použití se vám nestane, že byste měli pokožku vysušenou, protože je hezky vláčná, takže nemusíte používat hydratační krém.
 Peeling má jen dva malé mínusy:
1) Docela rychle ubývá
2) Způsob otevírání.
Dózička je krásná, ale radím vám peeling otevírat nad umyvadlem nebo ve vaně, protože jinak budete mít všude kousky kávy a mastné fleky ;).



Pár slov k eshopu Blueberry Hill. Eshop je přehledný, má milý nevtíravý design a dobře se v něm vyhledává. Pro většinu z nás je také důležitý přístup zřizovatele internetového obchodu a slečnu Kristinu mohu jen pochválit. Kristina je milá, vstřícná a určitě se na ní neváhejte obrátit v případě dotazů.

Za mne jasná jednička s hvězdičkou







Žádné komentáře:

Okomentovat

Design by DebiElova|Blogger Template by debielova.blogspot.cz